Online aktiviteter med Dyrenes Karneval

I forbindelse med coronakrisen har SOLVITA valgt at lave en lille serie af videoer til børn i alderen 3-12 år. Videoerne er lavet med et ønske om at give inspiration til aktiviteter i hjemmet under det danske lockdown, men de kan selvfølgelig også tages i brug på andre tidspunkter.


I videoerne møder I Anne Cathrine Hulthin Andersen, som er musikterapeut og chefkonsulent i SOLVITA. Hun laver i hver video en præsentation til et dyr og et dertilhørende stykke klassisk musik. Hun deler desuden inspiration til aktiviteter, som man kan lave efter man har lyttet til musikken. Aktiviteterne består både af kreative øvelser, leg, samt mulighed for ro og fordybelse. Du kan finde musikken til hvert dyr lige under videoen.


Der er i alt 7 videoer, så man kan på den måde vælge at se en video om dagen i løbet af en uge: Løven, Skildpadden, Elefanten, Aquarium, Fossiler, Svanen og Finalen. Man kan også se flere ad gangen eller se dem over længere tid. Videoerne er lavet med genkendelige elementer, og Anne Cathrines nærværende og passionerede måde at tale på fanger børnenes interesse hurtigt – også selvom der er en skærm imellem.


God fornøjelse!


OBS! Vi anbefaler at børn under 6 år ser videoerne i selskab med voksne, for på den måde at få mere ud af øvelserne.


Dyrenes Karneval (fransk: Le carneval de animaux) er en orkestersuite af den franske komponist Camille Saint-Saëns, 1886.