Online terapeutiske samtaler

Under coronakrisen har sundhedsstyrelsen sat fokus på den mentale sundhed i Danmark.

Det danske lockdown, den ændrede hverdag, usikkerheden og den globale situation kan være udfordrende på mange måder, og kan skabe både konflikter, utryghed, angst m.m. i hjemmet og for det enkelte menneske.

Vi skal passe på os selv og hinanden, både i forhold til faren for at smitte eller blive smittet med covid-19, men også i forhold til at undgå udvikling af stress, depression og udbrændthed.

I SOLVITA vil vi gerne bidrage til at du får muligheden for at passe på dig selv og dine nærmeste. Vi har derfor under coronarisen lavet en særlig pris på online terapeutiske samtaler for private på 500 kroner.

————————-

For at høre mere om de terapeutiske samtaler, kan du kontakte os her.