I SOLVITA passer vi på dem du holder af – også i vores fritid.

De grønne afstandsveste blev lanceret i forrige uge, og allerede dér valgte SOLVITA som de første at investere i vesten for de professionelle til alle medarbejdere i virksomheden.

I denne uge kommer sommeren til Danmark, og det gode vejr kalder på socialt samvær og hygge. Der er mange, som har savnet den normale hverdag. I takt med at Danmark åbner op, kommer vi også hurtigt tilbage i gamle vaner. Vi kan komme til at glemme den gode hygiejne, og ikke mindst at holde afstand i det sociale rum.

Samtidig er der stadig en større befolkningsgruppe, som skal passe ekstra godt på. Det skal de enten for at beskytte dem selv, deres pårørende, eller dem de tager sig af på deres arbejde. Anbefalingerne fra sundhedsstyrelsen lyder nu på 1 meters afstand. Desværre er det på en tur ned til købmanden eller i parken svært at se, hvem der stadig har behov for 2 meters afstand.

Vi passer på dem du holder af

Under coronakrisen har SOLVITA prøvet at være på forkant med at tage tiltag, der kan mindske smitterisikoen. Dette gør vi for at beskytte de borgere, som virksomhedens medarbejdere besøger. SOLVITA har derfor valgt at investere i en grøn afstandsvest til samtlige medarbejdere i virksomheden. Disse kan de benytte sig af i både arbejdstiden og fritiden. Den grønne vest giver personalet i SOLVITA mulighed for høfligt at signalere til omverdenen, at de ønsker at holde afstand.

– Der er stadig meget vi endnu ikke ved om covid19, så udover at følge de nuværende retningslinjer og anbefalinger, må vi gøre det bedste vi kan. Vesten er endnu et initiativ, som kan gøre hverdagen sikrere og skabe mere tryghed for de mennesker vi er ude hos, siger Jonna Barington, direktør i SOLVITA. Hun understreger, at flere af de familier virksomheden besøger er blandt den særlige risikogruppe.

SOLVITA’s oplevelse af brug af vesten har indtil videre været positiv. Den kan købes her.

Kontakt SOLVITA her.