Sig hej til vores praktikant!

For lidt over en måned siden fik SOLVITA sin allerførste praktikant. Chiara er 23 år, og studerer på en kandidatuddannelse i Aalborg. Hendes 9. semester på uddannelsen tager hun hos os. Derfor har hun i de næste par måneder fået lov at få fingrene i nogle spændende projekter hos SOLVITA. Vi er rigtig glade for at have hende med. Velkommen til Chiara!

“Hej, mit navn er Chiara!

Jeg er 23 år og bosat i Frederikshavn – en rigtig nordjyde. Udover at være praktikant i SOLVITA, så er jeg i fuld gang med en kandidat i Socialt Arbejde på Aalborg Universitet. Jeg har altid haft et stort ønske om at arbejde med mennesker og brænder for at gøre en forskel for de mest udsatte. Gennem min praktikplads hos SOLVITA har jeg mulighed for at være en del af spændende opgaver, som netop har til hensigt at gøre en forskel. Derudover får jeg rig mulighed for at anvende min viden i praksis og herigennem få større forståelse for hvad min uddannelse kan bidrage med.”