Online Temadag

Normalvis mødes vi i SOLVITA flere gange om året til temadage, sommerfester og lignende. Da vi er en virksomhed, der er spredt ud over hele landet, betyder disse sammenkomster meget for vores fællesskab. Temadagene giver et stort fagligt udbytte, hvor medarbejderne går derfra med nye værktøjer til de opgaver, som de er tilknyttet, men der er desuden også altid tid til hygge, snak og at samles omkring noget lækkert mad.

Grundet covid-19 nærmer vi os efterhånden årsdagen for vores sidste fysiske møde for hele virksomheden på tværs af alle landsdele. Det var nemlig i januar 2020. I november startede vi derfor et nyt initiativ internt i SOLVITA. Vi begyndte med at facilitere temadagene online. Medarbejderne deltager i små grupper, som roterer løbende, så alle får set og snakket med hinanden. Første runde af temadagene har været en succes, og vi glæder os til at fortsætte den nye måde at mødes på, indtil vi kan mødes rigtigt igen.

Som med så mange andre ting under covid-19, er det selvfølgelig lidt vemodigt ikke at kunne se hinanden så længe, men ikke desto mindre holder vores medarbejdere humøret og fagligheden højt ude på opgaverne. Det er vi rigtig stolte af. Vi undgår fortsat unødvendige møder, men som altid er der en koordinator tilknyttet hver enkelte opgave, så alle får sparring og supervision enten online eller over telefonen.

Herunder et billede af vores temadag i starten af dette år. Dagen blev afsluttet med noget fantastisk lækkert mad hos Dhaba i Ringsted.

Vi ønsker alle rigtig god weekend 😊