Job i SOLVITA

Hos SOLVITA får vi løbende nye opgaver rundt omkring i de forskellige kommuner i hele Danmark. Derfor opdaterer vi løbende vores konsulentkartotek, så vi kan stå klar med det bedst muligt kvalificerede personale.

SOLVITA har altid fokus på at levere kvalitet til vores kunder, samt at opretholde et højt fagligt niveau blandt vores medarbejdere. Vi værdsætter forskellighed og lægger vægt på faglig udvikling. Vi arbejder ud fra en narrativ pædagogisk tilgang og bestræber at alle medarbejdere opkvalificeres med narrativ efteruddannelse. Vi brænder for at gøre en forskel og for at skabe håb og trivsel hos familierne.

Vi vægter, at SOLIVTA skal være en god arbejdsplads for alle ansatte i hele landet. Alle konsulenter vil have mulighed for at få sagssparring og supervision. Dette gøres ofte via TEAMS, så der ikke skal bruges tid på at køre til et af vores kontorer.

Er du interesseret i at blive en del af SOLVITA og indgå i vores konsulentkartotek, så vil det glæde os at modtage dit cv og en ansøgning. Du kan sende det via formularen herunder.

Send uopfordret ansøgning

  Ledige stillinger

  Timelønnede konsulenter/kontaktpersoner med hurtig start søges !
  Vi søger hurtigst muligt timelønnede medarbejder, som kommer med en pædagogisk, sundhedsfaglig eller psykosocial baggrund. Vi søger specifikt:
  • 3 timer ugentlig en polsktalende kontaktperson til en familie i Solrød området.
  • En polsktalende kontaktperson i Slagelse området.
  • En ukrainsktalende støtte/kontaktperson til en familie i Roskilde området.
  • 10-12 timer ugentlig en rumænsktalende kontaktperson til en familie i Halsnæs kommune.
  • 2 timer x 6 dage hver uge en dansktalende støtte/kontaktperson, som har erfaring med tilknytning og spædbørn.
  Du skal have erfaring og trives med arbejdet med andre mennesker og have lyst til skiftende arbejdstider.
  Kontakt gerne i dag koordinator Line Frølund på telefon 22 47 92 62 eller line@solvita.dk eller pædagogisk chef Birgit Nielsen 25 78 98 29 / birgit@solvita.dk
  Vi glæder os til at høre fra dig!